Tømrermester i
​Nordvestsjælland​

​Skal du ha’ noget der funker. Så ring til Junker!

TØMRERMESTER STEFAN E. JUNKER – DIN LOKALE TØMRER

​Er du på udkig efter et professionelt tømrerfirma, der har mulighed for hjælpe med køkkenmontering, nye døre og vinduer, træterrasse eller gulvlægning?

Tømrermester Stefan E. Junker er en kvalitetsbevidst tømrer beliggende i Vig nær Ellinge Lyng og Holbæk i Odsherred med kvalitet i fokus. Vi har i dag derfor mere end 17 års erfaring inden for branchen, så du kan være forvisset om, at vi uden problemer løser din opgave som forventet.

Vi hjælper med både store og små opgaver. Står du overfor en renoveringsopgave, ønsker du hjælp til at færdiggøre din tilbygning eller har du et andet byggeprojekt i gang? Så er vi også klar til at hjælpe dig i mål. Vi har altid dig som kunde og dine ønsker og behov i fokus. Du vil derfor opleve en tæt dialog, hvor du er inddraget i hele processen.

Stefan E. Junker blev udlært i foråret 2004 hos Holm & Svendsen Tømrer i Vig. I perioden 2004 til 2011 arbejdede han hos Snedker & Tømrermester Frank Junker.

I 2011 bestod Stefan byggeriets lederuddannelse (BLU) og åbnede kortvarigt efter virksomheden her.

VI LEVERER ALTID et VELUDFØRT STYKKE ARBEJDE

​Hos os finder du en tømrer, der laver alle former for tømrerarbejde. Vi er dog specialister i køkkenmontering, og vi står derfor klar til at hjælpe dig i mål med dit køkkenprojekt.

Måske drømmer du om et nyt køkken, men er stadig i tvivl om, hvilket det skal være. Eller måske har du allerede undersøgt mulighederne og ved præcis, hvilke dele dit køkken skal sammensættes af? Uanset hvor i processen du er, står vi klar med både rådgivning og kyndig hjælp til montering.

​Som tømrer og fast samarbejdspartner med Svane Køkkenet har vi stor erfaring med montering af deres køkkener – uanset typen og størrelsen. Tag derfor gerne fat i os, hvis du drømmer om et Svane Køkken.

Hvis du vælger os til montering af dit køkken, kan vi garantere et veludført stykke arbejde i god kvalitet.

Jeg har været så heldig og være en del af teamet bag den nye Svane Køkken  Butik i Glostrup

Køkkenet på billedet er fra udstillingen hos
Svane Køkkenet i Glostrup.

KONTAKT DIN LOKALE TØMRER I DAG

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Uanset om det er køkkenmontering, gulvlægning, nye døre og vinduer, træterrasse eller renovering,
​står din lokale tømrer klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

DETTE KAN VI TILBYDE DIG SOM KUNDE

​​Tømrermester Stefan Engholm Junker har som mål at være blandt de førende inden for tømrerbranchen. Vi har derfor besluttet at være specialister inden for enkelte områder. På denne måde tror vi på, at vi er og bliver den bedste tømrervirksomhed til dit projekt.​

TØMRERARBEJDE

​Tømrermester Stefan Engholm Junker tilbyder en række ydelser inden for tømrerarbejde. Vi har fokus på kvalitet og tilfredshed hos kunden.

KØKKENMONTERING

Uanset hvad du ønsker, forvandler Tømrermester Stefan Engholm Junker dit køkken til dit drømmekøkken.

DØRE OG VINDUER

​Tøm​rermester Stefan Engholm Junker leverer og monterer døre og vinduer for dig fra en lang række producenter.

GULVLÆGNING

Skal det være rustikt eller klassisk? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi står klar til at lægge dit ønskede trægulv.

samarbejdspartnere

Kontakt os i dag

Skriv til os via formularen, og vil svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 29 45 37 55

​eller skriv en mail til sej@toemrerjunker.dk​

TØMRERMESTER STEFAN ENGHOLM JUNKER

​Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere? Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Telefon: +45 29 45 37 55

E-mail: sej@toemrerjunker.dk​

Barringgårdsvej 2b, 4560 Vig

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Se vores cookiepolitik